Dones sacerdot

Es penós veure com el Vaticà ha revisat la seva normativa i ha determinat que l’abús a menors, i l’intent d’ordenació de les dones son, avui en dia, els “crims més greus contra la legislació eclesiàstica” El text, a sobre, posa a l’una, l’ordenació femenina amb l’abús sexual!!

Aquí no em vull ficar si les dones s’haurien d’ordenar o no però crec que l’Església s’ha equivocat de ple en aquesta revisió. No es pot equiparar una cosa amb un altre. Si no volen dones que ho diguin amb les paraules que s’haurien de dir, defensant el que creuen i posant els arguments que siguin necessaris, però un dels crims més greus? Què estan fent?. Difícil ho té l’Església Catòlica avui en dia pel que fa a vocacions i a fidels, això ho sabem tots, però amb aquest tipus de normatives només fan que empitjorar-ho en lloc d’arreglar-ho. Estan perdent credibilitat, estan perdent les bases del que es l’Església, estan perdent la espiritualitat, se’ls hi està anant de les mans.

M’agradaria que el Vaticà s’en recordés de les tantes dones, que en temps de guerra, van fer missa i donar la comunió perquè no hi havien capellans, i aquí estic parlant principalment del temps de la nostre guerra civil. Aquestes dones estan incloses? Per l’amor de Déu, què ens estan dient?

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari