Tapar una realitat

La revista “US Weekly” va dedicar la seva portada la setmana passada a Elton John, David Furnish i el seu fill recentment adoptat Zachary. El propietari d’un local de la cadena nord-americana “Harps” a Arkansas, va decidir posar un cartell de “protecció per als menors” sobra la portada, amb el que pretenia protegir els nens de la imatge d’aquesta família homoparental.

No és d’estranyar que aquest fet aixequés una bona polèmica. Encara que el propietari no va voler parlar amb els medis de comunicació, aquests sí que varen poder parlar amb uns dels caixers de la botiga que va explicar que no els havia quedat més remei que tapar la portada perquè si no els nens haurien tingut coneixement sobre aquest tipus de famílies.

La controvèrsia ha aconseguit que l’establiment retirés els cartells, encara que segurament no és ni un cas extrem ni aïllat.

Segons ha afirmat l’assistent executiva de l’empresa, Marty Yarborough, l’ús d’aquest cartell no respon “de cap manera” a la seva “opinió sobre l’assumpte”, sinó que es tracta d’una manera de respondre a les necessitats dels consumidors.

És dolorós pensar que, avui en dia, la gent prefereix tapar una realitat que no pas acceptar-la. La nostra educació i els tòpics definint el que ha de ser una relació de parella i de família han sigut fortament arrelats durant molts anys i, malauradament, ens hem equivocat completament. Sentim, estimem, expressem i vivim de maneres diferents i l’únic que hem d’aconseguir, és saber ser honestos amb nosaltres mateixos.

Encara hi ha molt camí per fer.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari